Tuesday, May 17, 2011

cuak!

apa itu cuak?

cuak tu bila kau rasa macam nak jalan ke hulu hilir x nak duduk diam

cuak tu bila kau rasa macam kau x pernah study apa2 langsung padahal esok exam

cuak tu bila kau ambil masa beberapa jam utk siapkan satu soalan 5 markah

cuak tu bila kau rasa macam nak tidur 2 3 hari supaya kau x fikir dah pasal study

cuak tu bila kau rasa macam nak bersihkan toilet malam2 sebab nak hilangkan rasa cuak

cuak tu bila kau rasa macam nak buat kerja gila dan gelak sepanjang masa

cuak tu bila kau rasa macam nak quit kolej dan suruh mak kau carik suami satu utk kau

cuak tu bila kau rasa macam nak marah orang yang tengah study

cuak tu bila kau rasa macam nak panggil semua classmate kau suruh buat demonstrasi kata x nak exam

cuak tu bila kau ada masa lagi nak bukak FB tulis status pelik2

cuak tu bila kau tulis dalam blog yg kau cuak sebab kalau nak lepas dekat orang diorang semua tengah kiasu study

and the list goes on~

CUAK TAHAP KARMA DAH NIH T.T


3 comments:

طالب الحب said...

aiya awakk ...

jgn buat sy cuakk tgk awk cuakk !!
=p

Tenang2 .. amek wudhuk, solat, baca msg2 cintaNya yg mmg selalu ada utk awk tu .. awk kan teruja bila bace surat2 chinta tu? =)

Have faith in Him dear .. bknkah semuanya dah ada? (erk, dedicated to the person writing as well)

chill ok?

loves + prayers + hugs + =))

nazrinafifi said...

suka cuak no 7.. heh

Nina Mazlan said...

fifi: da, jgn merepek.cuak da abes.aku nak smbg belajar. =.=