Tuesday, January 4, 2011

4 JAN 2011

4 januari 2011
tarikh x cantekk
tapi umur cantekk
19 tahun 12 bulan (ngaaa :D) *tiru trademark ieda =.=
belasan tahun lg kau
lalala~~

malas nak tulis entri panjang2
sbb dah mula buang tebiat nak jadik nerd
budak nerd kawan dia buku

pertama2nya *da macam permulaan ucapan KP dulu2
nak ucap thanks kat semua yg wish, yg kias2 nak wish tapi bajet control, yg wish dalam hati
semualah!!!!
semoga segala ucapan dan doa korang, kembali pada korang

dan SPECIAL THANKS dekat mama daddy ^^
tanpa mama daddy, aku xkan dapat bernafas atas muka bumi Allah nih

dan thanks untuk hadiahnya

secret recipe masa 3hb :P

secret recipe, waaa, sekali sekala tahanlah
kalau hari2, tunggu kau kawen dgn anak kerabat dulu eh
heeeee~~

dan...

kecik gila kek.comei jek cam aku :D

mama daddy bagi awal, pukul 11 sebab xtahan nak tertido
haha, comel jek mama daddy ^_^!

lagi, entri special dari  chaletmate kesayangan aku (geli skang :P)
thanx woyhhhhh :))

semoga umur diberkati, dan amalan bertambah, dan senyuman makin manis *wekkk
hehe, babai

satu lg, like the video, kawan! *wink ;)


6 comments:

hazee.hashim said...

saya suke part last tu. tee hee hee.

Nina Mazlan said...

oh,part ummu?haha.dia mmg sweet :P SENGAL!

zameer.zaihan said...

eh2. bukan ritu ada gamba pelakon korea ke kat entri ni? :P :P

Nina Mazlan said...

ngeeee?~~ mana ko tau? =.= cehh.xnak arh.nt kena boikot.aku da clash T.T

iqbalsyarie said...

Awak sudah 20 tahun. tahniah~ semoga barakah

Nina Mazlan said...

jazakallah :))