Friday, December 10, 2010

hanya untukmu shikin (geli aku =.=)

sumpah aku xdak idea nak menulis
tp disebabkan MAKCIK GOJES ni tag
macam xbaik lak kalau xbuat *sweet tak aku shikin?sweet kan?wekkk :P*

apa benda paling penting dalam hidup korang?
benda?kalau org,aku jawab mcm shikinlah.famili.tp kalau benda,aku jawab al Quran.haha.bunyi macam poyo je kan?ala minah nih.tunjuk baiklah tuh =.= tp betul weyh,byk kot yg korang tahu dr al Quran.dan al Quran tu kan panduan hidup org islam.macam mana korang nk hidup weyh kalau panduan korang dah xdak?jawab!jawab!

benda terakhir yang korang beli dengan duit korang?
aku mana ada duit weyh.semua duit mama & daddy.aku xkerja lg =.=

dimanakah tempat korang akan langsung kan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
kat rumahla.xkan kat tengah2 jalanraya plak =.= tema?pengantin pakai baju kurung,layan org makan.beramah mesra.haha.xya kompang,xya sanding apa semua.pelamin tuk tgkp gambar2 dgn org2 terdekat jek.ngahahaha.padan muka suami aku =.=

adakah korang tengah bercinta sekarang ni?
yup.dgn further maths.jgn jeles.lalalala~~~

berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
sampai abes a level =.=

dimanakah selalu jumpa kekasih korang?
setiap hari,setiap saat,setiap ketika.ada tercongok kat atas meja aku ni :P

novel/buku/majalah terakhir dibeli?
life is an open secret :)

apakah nama penuh korang?
ERNA FIRDZALINA MAZLAN *Sedap kan.pandai mama daddy*

antara mak dengan ayah, mana korang lebih mesra?
mama daddy

namakan orang yang korang betul² nak jumpa dalam hidup korang?
Rasulullah.bestnya kan? :') (ada budak tiru aku.lalalala~~~)

adakah korang basuh baju korang sendiri?
mestilah.sesuka hati jek =.=


dimanakah tempat yang korang betul² nak pergi?
jannah O_o" best woo.Allah cakap dlm Quran ada sungai2 yg mengalir di bawahnya.ada buah2an,ada bla3.nak ikutla tu :P


pilih salah satu, peluk atau cium?
atau


beritahu tiga benda pasal orang yang beri tag
shikin.satu maktab.satu wing.satu interview.sama panel.satu course.satu kolej.satu sponsor.isk3.byknya.shikin mmg suka ikut aku eh? :O


5 benda yang paling disayangi dalam hidup anda
benda?bukan org kan?
al Quran aku yg kecik dan comel (sbb benda comel ni aku beli sendiri kot :P)
no handphone aku (wlpn no aku xsedap gila,tp aku rasa ia special sbb no ni aku beli sama2 dgn 2 kawan baik aku,dan beza no ktrg 3 org hanya satu no jek,no ke 9.no yg lain semua sama.dan no aku xdak no berulang.ada semua dr 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9.korg pandai korg susunlah sendiri ^^)
gambar2 aku (start dr kecik smpi sekarang.sbb dlm realiti aku berubah,tp dlm gambar aku xpernah berubah)
semua benda yg mama dan daddy bagi ^^
semua benda yg kawan2 aku bagi.i mean,SEMUA :)


lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
yusof islam dan zain bikha punya lagu yg ada suara kanak2 tu.flowers are red,my mum is amazing,Allah knows,pizza in his pocket,i look i look i see,dan byk lagi.maher zain,lagu inshaAllah,barakallah,open your eyes.


bilakah tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
4 jan 1991.tarikh hijrah aku keliru sbb byk sgt.sekejap 17,sekejap 18 j/a =.=
sambut kat rumah sudaaaa~~~


5 rakan blogger yang anda nak tag a.k.a suspek² yang perlu dicari
ntah.aku takut nak tag org.hahahahaha :DD
  


4 comments:

shikinhssn! said...

ecececehhh..takyah nak geli sgt lahh..pdhal mmg suka bersweet2 dgn aku.

Nina Mazlan said...

geli geli geli.ishhhh! =.=

zameer.zaihan said...

ni mmg masalah. sape tiru sape yek nenek moyot? =.=

Nina Mazlan said...

org yg lahir lambat tiru org yg lahir dulu.sekian terima kasih.datang lagi :P