Saturday, November 13, 2010

KENT dihatiku =)

gembira, bahagia
universiti yg ditunggu2 dah bagi offer
mula2 cuak sebab xdapat2 comfirmation letter dari KENT
yg dah dapat dari 4 uni lain

SOUTHAMPTON (2nd choice)
HERIOT WATT (dah dapat offer letter hari tu masa talk -_-')
LSE (errkkk =.=)
MANCHASTER

tiba2, KENT bagi offer terus!
Alhamdulillah =)

conditional ok :P

AAB?ngeee~~
oleh sebab di offer AAB
kenalah berusaha lebih sikit
(KENT tipu,ritu cakap ABB jek kalau amik further T.T)

bilikku yg semak?? =.=


disebabkan KENT da offer tinggi *untuk aku tinggi ok AAB tu T.T*
kenalah rajin belajar
dan disebabkan nak rajin
aku pun tampallah kertas2 buatan sendiri tuk motivated diri
heheh
(sebenarnya dah tampal kertas2 ni before dapat offer KENT lagi :P)

KENT
tunggu aku, tahu  depan aku sampai :D

kawan2, doakan kejayaan aku ye
korang pun semoga dapat uni yg korang nak ^_^



2 comments:

mInYe said...

All da best la yer cik erna!

Nina Mazlan said...

thanx2 min chemist ^_^